grb naslov

Zajednica športskih udruga Novi Marof

Samo još jedan WordPress sajt
Loading images...

USPJEŠNO ODRAĐENA KEINDL SPORT ZIMSKA CROSS LIGA LUŽEC

Objavljeno: 17. siječnja 2014. u 13:34 | Kategorija Vijesti

12. siječnja održano je posljednje kolo ovosezonske Keindl sport zimske cross lige Lužec 2013./2014. Pobjedu na četvrtom kolu s izvrsnim vremenom i novim rekordom staze ostvario je mladi i perspektivni Marcel Labaš iz TK Marathon 95! U ženskoj kategoriji pobjedu je ostvarila Ivana Antolković iz AK Međimurje sa novim ženskim rekordom staze! Kod juniora treću pobjedu osvaja Matija Meštrić iz BK Beciklin team.

Nakon završene utrke, sljedilo je  proglašenje najboljih i podjela medalja, majica, te vrijednih novčanih nagrada (2700 kn) koje je osigurao sponzor lige – Keindl sport.

Ove sezone natjecalo se ukupno 47 natjecatelja i natjecateljica u 3 kategorije; seniori, seniorke, juniori.

U seniorskoj kategoriji ukupnu pobjedu sa tri prva mjesta osvojio je Lacković Josip iz AK Sloboda. Drugo mjesto sa jednom pobjedom osvojio je Labaš Marcel iz TK Marathon 95. Treće mjesto osvojio je Kos Bruno iz Budinšćine.

U ženskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Antolković Ivana iz AK Međimurje, a drugo mjesto s jednakim brojem bodova osvaja Andeja Migles Sambolec iz BK Maraton. Treće mjesto pripada Janžek Smiljani iz Ok Međimurje.

U juniorskoj kategoriji prvo mjesto pripada Meštrić Matiji iz BK Beciklin team, drugo mjesto pripada Volarić Mariju iz AK Sloboda, a treće mjesto Janžek Greguru iz OK Međimurje.

Zahvaljujemo se svim sudionicima lige i pozivamo ih na ponovno druženje u Lušcu iduće sezone.

Organizator BK Maraton, Novi Marof

ukupni rezultati:http://www.bk-maraton.hr/media/kunena/attachments/254/keindl_sport_cross_liga_luzec_ukupno.pdf

više fotografija:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.744609872234103.1073741848.441426302552463&type=3