grb naslov

Zajednica športskih udruga Novi Marof

Samo još jedan WordPress sajt
Loading images...

17.olimpijski festival dječjih vrtića

Objavljeno: 18. svibnja 2018. u 12:01 | Kategorija Vijesti

U sportskom parku u Novom Marofu u petak, 18. svibnja, održan je 17. Olimpijski festival dječjih vrtića u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Novog Marofa i Dječjeg vrtića Novi Marof.

Festival je otvorio gradonačelnik Novog Marofa, HDZ-ov Siniša Jenkač. Mališanima je zaželio puno sportske sreće i uspjeha te ugodan boravak u Novom Marofu, a odgojiteljicama i ravnateljicama dječjih vrtića zahvalio što potiču djecu na sportske aktivnosti koje su preduvjet zdravog i sretnog odrastanja i što podržavaju ovakva dječja natjecanja u kojima je važno sudjelovati, a ne pobijediti.

Na festivalu je sudjelovalo 285 djece iz osam dječjih vrtića: DV „Tratinčica“ Varaždinske Toplice, DV „Anđeo“ Sveti Ilija, DV „Potočić“ Jalžabet, DV „Leptirić“ Ljubešćica, DV „Ježić“ Črešnjevo, DV „Bambi“ Novi Marof, DV „Radost“ Ludbreg i DV „Novi Marof“, koji su se natjecali u trčanju na 60 m, štafeti 4x25m, skoku u dalj, bacanju loptice i malom nogometu.

Pobjednice nogometnog turnira su djevojčice iz DV „Radost“, pobjednici dječaci iz DV „Novi Marof“.

Mališanima su zaslužene medalje podijelili gradonačelnik Jenkač i predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Novog Marofa Vladimir Vuger.

Osim mališana natjecale su se i odgojiteljice koje su svoju spretnost i brzinu pokazale u disciplini „tačkanje“. Najbrže i najspretnije su bile odgojiteljice DV „Anđeo“. Za odgojiteljice su prigodne nagrade osigurali studio ljepote „Erin“, „Croatia osiguranje“, cvjećarnica „Orhideja“, Auto Ivec, Cipro d.o.o. i Vanilica j.d.o.o.

Sveukupni pobjednik 17. Olimpijskog festivala dječjih vrtića – Novi Marof 2018, bila je ekipa „Smješkići“ iz Dječjeg vrtića „Novi Marof“, a odlukom sudaca nagradu Fair play osvojila je ekipa „Ježići“ iz Dječjeg vrtića „Ježić“.